Hoe werkt het?


Stap 1: De inschrijving

  • Schrijf je (tijdelijk) gratis en vrijblijvend in via de pagina Inschrijven.
  • Vul de vragenlijst in die per e-mail wordt toegestuurd. (De gegevens worden uitsluitend gebruikt door Hapje Daten voor de juiste matching en komen niet online op onze website).
  • Zodra er een geschikte groep van maximaal 10 singles is samengesteld ontvang je een uitnodiging met een plaats en tijdstip voor een Hapje Daten.
  • Geef per e-mail aan of je beschikbaar bent en betaal eenmalig €65,- (ga naar kosten voor meer informatie).
  • Na de betaling ontvang je de exacte locatie van het restaurant waar je op de voorgestelde avond gaat Hapje Daten.

Stap 2: Een Hapje Daten

Zodra iedereen aangekomen is op de locatie, ontvang je van ons een welkomstdrankje. We heten iedereen welkom en houden een kleine voorstelronde. We werken met een tafelschikking en elke gang zul je naast en tegenover andere singles zitten. Hierdoor heb je de kans om alle aanwezigen beter te leren kennen. Nadat iedereen is uitgegeten, is er gelegenheid tot een gezellige (vrijblijvende) borrel. Tijdens deze borrel kun je de mensen met wie je een klik hebt beter leren kennen. Mocht er niemand zijn met wie je een klik hebt, dan schuif je gewoon aan bij een volgende avond Hapje Daten.

Stap 3: Na Hapje Daten

Uiteraard hopen we dat je tijdens één van de avonden met Hapje Daten iemand ontmoet met wie je een speciale klik hebt. Je kunt tijdens een avond van Hapje Daten zelf telefoonnummers of e-mailadressen uitwisselen, zodat je een afspraak kunt maken om elkaar beter te leren kennen. Vind je dit lastig of geef je liever niet zomaar je telefoonnummer aan iemand, dan kunnen wij hierin ook bemiddelen. Als je ons hierbij nodig hebt, dan horen wij dat graag. Tot slot kan het altijd interessant zijn om nog eens mee te gaan met een Hapje Daten! Laat het ons dan weten via het contactformulier en je ontvangt weer een nieuwe uitnodiging!