Waarom Hapje Daten?

Een leuke ongedwongen avond!
Bij Hapje Daten heb je een ongedwongen leuke avond met allemaal singles die bij jou zouden kunnen passen. Doordat je met meerdere mensen aan tafel zit, heb je minder kans op de ongemakkelijke situaties die je vaak ziet bij een-op-een daten. Bij Hapje Daten geen vervelende stiltes of het gevoel dat je de date moet ‘uitzitten’ terwijl je veel liever naar huis gaat. Zit er geen speciaal iemand voor je tussen die avond, dan is de kans groot dat je wel andere leuke mensen hebt ontmoet.

De groep
Een team van sociaal psychologen stelt voor jou een interessante groep samen voor een Hapje Daten. Bij de samenstelling van deze groep wordt onder andere rekening gehouden met leeftijd, opleidingsniveau en woonplaats. Maar belangrijker is dat Hapje Daten kijkt naar wie er qua persoonlijkheid echt bij je past. Om te zien wat voor persoonstype jij bent en wie er bij je past, vul je onze vragenlijst in. Binnen de groep met wie je gaat Hapje Daten is er in ieder geval één iemand aanwezig waarmee je naar onze verwachting een bijzondere klik gaat hebben. Wij gaan je niet vertellen wie dit is, daar mogen jullie die avond zelf achter komen. Dit houdt de avond ongedwongen en interessant.

Het Restaurant
Hapje Daten werkt samen met sfeervolle restaurants. Niet alleen de kwaliteit van het eten voor Hapje Daten is belangrijk, maar ook de setting waarin alles plaatsvindt. Het restaurant en de bediening zijn gezellig en absoluut niet te formeel. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodat je je vrij voelt om te zijn wie je bent. De kans is dan groter dat je iemand vindt die perfect bij je past.
Binnen het restaurant is een aangesloten (losse) ruimte waar de groep singles na het eten met elkaar kunnen borrelen. De borrel is altijd gezellig maar zeker niet verplicht.

Inschrijven!
Schrijf je nu gratis en vrijblijvend in!